Стиральный порошок / гель Neutral Pyykinpesukapseli White 12 Kpl

Neutral
8720181122026
483,00
р.
Купите Стиральный порошок / гель Neutral Pyykinpesukapseli White 12 Kpl за 485 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
Neutral duo -pyykinpesukapselit puhdistavat pyykkisi tehokkaasti ja pitävät kankaidesi valkoisen värin kirkkaana. Kapselit ovat hajusteettomia ja kehitetty varta vasten herkälle iholle, minkä vuoksi ne auttavat ehkäisemään ihoallergioita.

Ainesosat
15-30%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa. 5-15%: Anionisia tensidejä. ingredients: meaPalmkerneleate, Mono Propylene Glycol, Glycereth-6-cocoate, Glycerol, Sodium Laureth Sulfate, pva, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Protease, Amylase, Lipase, Denatonium Benzoate.
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
KäyttöohjeANNOSTELU:Käytä 1 kapseli normaalin ja erittäin likaisen pyykin pesuun pehmeässä, keskikovassa tai kovassa vedessä (2–5 kg). Käytä 2 kapselia suurissa koneissa (6–8 kg).1. Pudota kapseli pesurummun pohjalle. 2. Lisää pyykit koneeseen.3. Nauti puhtaasta pyykistä.PARHAAN PESUTULOKSEN SAAMISEKSI:Pudota kapseli pesurummun pohjalle ENNEN vaatteita. Älä käytä esipesua. Älä käytä käsinpesuun tai liotukseen. Älä täytä pyykkikonetta liian täyteen. Säilytä suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja auringonvalolta. Jos kapselista jää pesuainejäämiä vaatteisiin, huuhtele ne pois lämpimällä vedellä.Pesemällä täysiä koneellisia ja valitsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. Liian suuri annostus ei paranna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle. Kapselin pintaan on lisätty katkeraa ainetta, jotta lapset eivät vahingossa nielisi tuotetta. Pese kädet sen jälkeen, kun olet käsitellyt kapselia.

Weight: 330 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод