Стиральный порошок / гель Method Pyykinpesuaine Orchard Fruit 1560Ml

Method
817939012178
1522,00
р.
Купите Стиральный порошок / гель Method Pyykinpesuaine Orchard Fruit 1560Ml за 1 527 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
- Kasvi- ja mineraalipohjaiset ainesosat- Valkoiselle ja värilliselle pyykille- 30-90 C- 52 pesuaTiivistetty pyykinpesuaine valkoisille ja värillisille pyykeilleTEHOKAS KOOSTUMUS: viisi luonnosta peräsin olevaa entsyymiä lyöttäytyy yhteen karkottaakseen ärsyttävät tahrat, kuten pastakastikkeen, kahvin tai punaviinin.KESTÄVÄN KEHITYKSEN EDELLÄKÄVIJYYTTÄ: kasvipohjainen 98% biohajoava koostumus, joka toimii jo viileässäkin vedessä.INNOVATIIVINEN DESIGN: upea, ergonominen ja ainutlaatuinen kierrätettävä pullo on valmistettu 100% kierrätetystä muovistaVIVAHTEIKKAAT TUOKSUT: kolme eloisaa + iloa pursuavaa tuoksua pitkäkestoiseen tuoksu-elämykseen.ORCHARD FRUIT. Mehukas päärynä + rapsakka omena valkoisten kukkien vivahteella. Jos orchard fruit ei saa sinua riisuuntumaan ja ryhtymään pyykkäämään, niin emme todellakaan tiedä mikä sen tekisi.Täynnä elinvoimaista tuoksua + puhdistusvoimaa luonnosta.Lyö vaikean lian + tahrat, mutta on tarpeeksi herkkä välittääkseen vaatteistasi yhtä paljon kuin sinäkin. Voit nauttia taivaallisesta tuoksusta ja vaatteesi ovat aina parhaimmillaan.Ei eläinkokeita.

Ainesosat
5-15% anioniset pinta-aktiiviset aineet, saippua, ionittomat pinta-aktiiviset aineet, entsyymit, optiset kirkasteet, hajusteet (geraniol)
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
Pakkaustyyppimuut
Ekologisuusekologinen
KäyttöohjeAnnostele kätevästi korkilla tarvittava määrä pesuainetta pesuainelokeroon. Pehmeälle vedelle ja normaalille pyykkimäärälle puolikas tai kolme neljäsosaa korkillinen pesuainetta. Sopii valkoiselle ja värilliselle pyykille, ei silkille ja villalle. Riittoisuus 52 pesukertaa.
Käyttöohje kuluttajalleAnnostele kätevästi korkilla tarvittava määrä pesuainetta pesuainelokeroon. Pehmeälle vedelle ja normaalille pyykkimäärälle puolikas tai kolme neljäsosaa korkillinen pesuainetta. Sopii valkoiselle ja värilliselle pyykille, ei silkille ja villalle. Riittoisuus 52 pesukertaa.
Toimittajan tuotteen koko1560ml

Weight: 1750 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод