Таблетки для посудомойки Sun Konetiskikapseli All-In-1 Optimum Regular 22 Kpl

Sun
8710522923788
725,00
р.
Купите Таблетки для посудомойки Sun Konetiskikapseli All-In-1 Optimum Regular 22 Kpl за 727 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
Sun Optimum Regular 22-konetiskikapselia on OPTIMOIDUIN tuotteemme, joka tarjoaa poikkeuksellista tehoa, vaikka siinä on käytetty vähemmän kemikaaleja! Nestemäisen ja jauhemaisen koostumuksen parhaat puolet yhdistyvät tässä kompaktissa 3-tehoisessa kapselissa, joka syväpuhdistaa,d antaa astioille säihkyvää kirkkautta ja raikkaan tuoksun. All-in-1-kapselit sisältävät huuhtelukirkasteen ja pesukoneelle tarkoitettua suolaa, ja ne pesevät astiat säihkyvän kirkkaiksi ja huolehtivat myös astianpesukoneestasi.

Ainesosat
5-15%: Happeen perustuvaa valkaisuainetta, Polykarboksylaatteja.
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
KäyttöohjeLaita kapseli annostelulokeroon. Vältä käsittelyä märillä käsillä.Ei tarvetta lisätä suolaa tai huuhtelukirkastetta; kapseli hoitaa niiden tehtävät. Erittäin kovan veden alueilla (>35°FH) suositellaan Sun astianpesukonesuolan lisäämistä.Puhdista suihkuvarret säännöllisesti ja varmista, että ne pääsevät pyörimään vapaasti.Laitathan astianpesukoneeseen vain konepesun kestäviä astioita - ei puuta, hopeaa, alumiinia, tinaa, kuparia, antiikkiesineitä, käsinmaalattua keramiikkaa tai muoveja, jotka eivät kestä konepesua.

Weight: 340 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод