Моющее средство для кухни Method Keittiö Puhdistussuihke Klementiini 828Ml

Method
817939012413
610,00
р.
Купите Моющее средство для кухни Method Keittiö Puhdistussuihke Klementiini 828Ml за 612 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
- Kasvi- ja mineraalipohjaiset ainesosat- Kokonaan biohajoava- Ei testattu eläimilläKäyttövalmis ja tehokas keittiönpuhdistusaine työtasoille, kivipinnoille, laatoille, puulle ja lasille.Rasvalla ja lialla ei ole mahdollisuuksia Powergreen®-teknologiaa hyödyntävää, ihmisten, eläinten ja luonnon ehdoilla valmistettua keittiönpuhdistusainetta vastaan.Kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista valmistettu biohajoava keittiönpuhdistusaine puhdistaa rasvan, ruokajäämät ja muun lian erilaisilta kosteuden kestäviltä keittiön pinnoilta. Ihanteellinen keittotasoihin ja pesualtaisiin. Jälkeen jää vain raikas tuoksu ja puhdas kiilto.Klementiini - tämä appelsiinin pikantti pikkusisko kokee toisinaan, ettei häntä oteta vakavasti. Mutta meidän mielestämme vakavuus on yliarvostettua.Ei eläinkokeita.

Ainesosat
linalool, LIMONENE
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Allergeenit
Sisältääd-Limonene
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
Ekologisuusekologinen
MateriaaliPullo on valmistettu PETE-kierrätysmuovista ja on edelleen kierrätettävissä.
Toimittajan tuotteen koko828ml
KäyttöohjeRasvan ja lian irrottamiseen työtasoista, laatoista, puu- ja kivipinnoista ja lasista. Suihkuta. Pyyhi siivousliinalla. Ei huuhtelutarvetta. Sopii useimmille pinnoille. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan, jos epäilet sopivuutta pinnalle.
Toimittajan väriOranssi
Toimittajan tuotenumero4241
Käyttöohje kuluttajalleRasvan ja lian irrottamiseen työtasoista, laatoista, puu- ja kivipinnoista ja lasista. Suihkuta. Pyyhi siivousliinalla. Ei huuhtelutarvetta. Sopii useimmille pinnoille. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan, jos epäilet sopivuutta pinnalle.
Sertifikaatit, yhteistyöt, liitot ja hyväksytysCradle-to-cradle -ymäristömerkki, Leaping Bunny - certified cruelty free

Weight: 900 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод