Средство для ухода за мебелью Method Puhdistussuihke Graniitti 354Ml

Method
843536180262
699,00
р.
Купите Средство для ухода за мебелью Method Puhdistussuihke Graniitti 354Ml за 702 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
Puhdistaa ja kiillottaa sileät luonnonkivipinnat ilman raitoja ja stressiä. Antaa lisähohtoa myrkyttömästi. Älä huolestu, jos huomaat ostelevasi marmoripatsaita puutarhaasi vain päästäksesi puhdistamaan niitä. Sitä sattuu.Omenapuutarha – Tuoksusta päätellen pullossa voisi olla aamukastetta suoraan omenapuiden lehdiltä. Itse asiassa vangitsimme tuoksuun omenankukkien, nektariinin sekä vaniljaorkidean herkät aromit.

Ainesosat
phenoxyethanol), hajusteet (limonene, linalool)
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
Käyttöympäristösisätiloille tarkoitetut
KäyttöohjePuhdistaa ja kiillottaa graniitti- ja marmoripinnat. Ravista hyvin. Suihkuta pehmeälle liinalle. Pyyhi. Kiillota kuivalla, puhtaalla liinalla. Ei lattian pintojen kiillotukseen. Kokeile ensi huomaamattomaan kohtaan, mikäli epäilet tuotteen sopimattomuutta pinnalle.
Toimittajan tuotenumero4004146
Käyttöohje kuluttajallePuhdistaa ja kiillottaa graniitti- ja marmoripinnat. Ravista hyvin. Suihkuta pehmeälle liinalle. Pyyhi. Kiillota kuivalla, puhtaalla liinalla. Ei lattian pintojen kiillotukseen. Kokeile ensi huomaamattomaan kohtaan, mikäli epäilet tuotteen sopimattomuutta pinnalle.

Weight: 440 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод