Универсальное моющее средство Cif Puhdistussuihke Power & Shine Refill Universal 70 Ml

Cif
8720182023247
242,00
р.
Купите Универсальное моющее средство Cif Puhdistussuihke Power & Shine Refill Universal 70 Ml за 243 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
Osta viimeinen suihkepullosi! Haluatko tehokkaan yleispuhdistussuihkeen, joka säästää myös säilytystilaa, muovia ja rahaa? Testaa Cif Ecorefill Power & Shine Universal -täyttöpakkausta, jolla on EU:n ympäristömerkki. Voit käyttää samaa suihkepulloa vaikka koko elämäsi ajan. Cif Ecorefill on täydellinen ratkaisu omien ympäristövaikutusten vähentämiseen: 75 % vähemmän muovia*, 87 % vähemmän kuorma-autoja teillä* ja 100 % kierrätettävä pakkaus. Lisäksi sillä on EU:n ympäristömerkki.Yleispuhdistusaine on tiivistetty kymmenkertaisesti. Se on kätevä käyttää ja ympäristölle ystävällinen ja tarjoaa silti erinomaisen puhdistustuloksen. Sinun ei siis tarvitse tinkiä tehosta, kun siivoat kotiasi. Power & Shine poistaa lian kodistasi helposti nopeavaikutteisella koostumuksellaan.*Cif Power & Shine Universal -suihkepulloon verrattuna

Ainesosat
15-30%: Nonjoniska tensider/Ionittomia tensidejä. |
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
SOK koko70 ml
Toimittajan tuotteen koko70 ml
KäyttöohjeReuse your Power & Shine Universal Spray Bottle to minimize water & energy use:1. Poista suihkepää and täytä vedellä ohjeen mukaisesti (~680ml)2. Kiinnitä ecorefill pullon suuaukkoon ja käännä kellonsuuntaisesti, kunnes kuulet naksahduksen3. Kun ecorefill on tyhjä, irrota ja laita suihkepää takaisin paikoilleen. Käytä suihkepulloa normaalisti.Älä käytä laimentamattomana. Laimenna vain tyhjään 750ml Cif Power & Shine Universal Spray -pulloon. Vastaa 750ml valmista nestettä.

Weight: 80 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод