Дезинфицирующее моющее средство с хлором Cif Puhdistussuihke Disinfect & Shine Universal 750 Ml

Cif
8710522896402
407,00
р.
Купите Дезинфицирующее моющее средство с хлором Cif Puhdistussuihke Disinfect & Shine Universal 750 Ml за 408 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
Antibakteerinen Cif Universal -suihke tappaa 99,99 % bakteereista ja viruksista* ilman valkaisuainetta. Soveltuu ruoanvalmistusalueille ja vauvoille tarkoitetuille esineille. Se puhdistaa pinnat 100 %:sti luonnosta peräisin olevien puhdistusaineiden ansiosta. Biohajoava – jättää raikkaan tuoksun ilman voimakkaita hajuja. *Bakteerit, kuten E. Coli, S. Aureus, E. Hirae, P. Aeruginosa, vaipalliset virukset, kuten Sars-Cov2 ja muunneltu Vaccinia Ankara -virus.

Ainesosat
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
KäyttöohjePuhdista suihkuttamalla pinnalle ja pyyhi kostealla liinalla. Saat kauniin puhdistustuloksen pyyhkimällä kuivalla liinalla. Desinfiointia varten suihkuta tuotetta tasaisesti pinnalle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Pyyhi sen jälkeen kostealla liinalla.TÄRKEÄÄlä käytä luonnonpuulle, maalatulle puulle, marmorille tai linoleumille. Huuhtele hyvin käytön jälkeen anodisoidulla alumiinipinnalla. Testaa luonnonkivillä tai uusilla ja epätavallisilla pinnoilla ainetta ensin pienellä ja huomaamattomalla alueella. Älä sekoita muiden puhdistusaineiden kanssa. Älä käytä laitteiden kirjaimiin tai symboleihin. Noudata aina laitteen ja pintojen valmistajien hoito-ohjeita.

Weight: 830 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод