Моющее средство для ванной комнаты Method Kylpyhuonesuihke Eucalyptus Mint 828Ml

Method
817939005224
610,00
р.
Купите Моющее средство для ванной комнаты Method Kylpyhuonesuihke Eucalyptus Mint 828Ml за 612 руб.
Быстрая доставка из Финляндии в ближайшее к вам отделение Боксберри по всей России.

Стоимость и наличие актуальны на 12.10.2021.

Tuotekuvaus
Kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista valmistettu biohajoava kylpyhuoneen puhdistussuihke kylpy- ja suihkutilojen pintojen sekä kalusteiden puhdistamiseenKäyttövalmis ja tehokas kylpyhuoneen puhdistussuihke puhdistaa kylpyhuoneen perusteellisesti: suihkukaapit, ammeet, pesualtaat, kalusteet sekä lasi-, emali- ja laattapinnatKiiltäville pinnoille kaunis kiilto vähemmällä jynssäämiselläTehokas saippua- ja pesuainejäämien irrottajaHappamuus likimain sama kuin vesijohtovedessäPerusluonteeltaan virkistävä ja elähdyttävä sekoitus bergamottia, sitruunaa ja limen lehteä terästettynä eukalyptuksella ja villimintulla. Tämä tuoksu vie sinut viileään vuoristoilmaan.Ei eläinkokeita.

Ainesosat
benzylsalicylate)
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Energiaa0 kJ / 0 kcal0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Muut tuotetiedot
Ekologisuusekologinen
KäyttöohjeSuihku, kaakelit, lasit ja pesualtaat. Suihkuta. Pyyhi siivousliinalla. Ei huuhtelutarvetta. Sopii useimmille pinnoille. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan, jos epäilet sopivuutta pinnalle.
Toimittajan tuotenumero4522
Käyttöohje kuluttajalleSuihku, kaakelit, lasit ja pesualtaat. Suihkuta. Pyyhi siivousliinalla. Ei huuhtelutarvetta. Sopii useimmille pinnoille. Kokeile ensin huomaamattomaan kohtaan, jos epäilet sopivuutta pinnalle.

Weight: 900 g

Click to order
Total: 
Ваше имя
Ваш Email
Ваш телефон
Промокод